De dinainte de somn

În mijlocul haosului din oraș, într-o cameră relativ simplă, ea sta jos în fața geamului și citește o carte. E noapte, și e singură. Exact cum îi place.

Se aude o bătaie ușoară în ușă. Murmură un intră cu juma’ de gură și rămâne prinsă în lumea din cartea ei. E sigură că era vecina de alături. Totuși, își întoarce capul puțin ca să aibă confirmarea.

Îl vede pe el. Pentru prima dată era acolo, la ea, cu ea, lângă ea. Așa cum doar în nopțile de dinainte de somn și-l imagina.
Nu schițează nici o reacție și-aruncă repede ochii în carte, prefăcându-se că își continua lectura deși amândoi știam că defapt nu-i așa.
Liniște. Nici un cuvânt. Orgoliul!

Se apropie ușor de ea, îi strânge părul într-o parte și-i sărută spatele putin dezgolit. I se strecoară cartea din mâini. Parcă ar fi vrut și să înjure că nu și-a putut lăsa semn la pagină.
Își mușcă buzele în vreme ce săruturile lui urcă ușor spre gât.

O ridică încet, și privind-o în ochi o ghidează spre pat. Când gambele ei se lovesc de marginea patului o oprește. Își pune mâinile la ea-n păr și o sărută. O mușcă cu o pofta animalică, dar în același timp atât de tandră. Limba i se plimbă pe buzele ei de parca ar linge miere.  Ai zice că e dragoste.. e doar pasiune.
O întinde ușor pe pat și..

Și..

Se deschid încet ochii..
– Morții mă-sii de vis.
Un vis pe care somnul nu mă lasă să-l termin.

Vezi și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *